Welcome to Rudraksha Lovers! - Group of Shiv Bhakt !!!

Rudraksha For Nakshatra

There are 27 types of nakshatra, and there are many problems faced by common people because of the wrong position of the planets. Nakshatra is only based on the position of all the planets in your rashi, and it can cause many health-related problems that can become serious issues.

Nakshatra also causes problems related to your love life and relationships, and it also causes business problems and money-related problems.

Request a FREE Rudraksha Consultation to learn which rudraksha is best for you based on your rashi and nakshatra.

Nakshatra Types and Issues They Cause

In Hindu mythology, there are 27 types of nakshatra, and if there are many faults in your nakshatra, you can wear a rudraksha according to your nakshatra because rudraksha is known as the “tear of Lord Shiva” and it helps in getting more success and getting rid of diseases. 

There are 27 types of nakshatra, which are controlled by different planets, and different nakshatra can cause many different and incurable diseases.

1. Rudraksha For Aswin

Aswin nakshatra is controlled by planet Ketu, and it is one of the malefic nakshatras.

It causes diseases like:-

  1. Skin disease
  2. Eye pain 
  3. Bowel pain 
  4. Body pain
  5. Breathing problems

Solution:-

  • It can be cured by wearing an 8 mukhi rudraksha.
  • 8 mukhi rudraksha is controlled by Lord Ganesha, and it protects you from the malefic effects of Rahu and Ketu.

2. Rudraksha For Bahrain

Bharani nakshatra is controlled by the planet Venus, and it causes problems in your relationship.

It’s helpful in the:

  1. Lack of peace in the house
  2. Valor
  3. Throat disorder
  4. Unbalancing of the throat chakra

Solution:-

  1. It can be cured by wearing six mukhi rudrakshas.
  2. 6 mukhi rudraksha represents Lord Kartikeya and aids in concentration and perfection.

3. Rudraksha For Krittika

Krittika nakshatra is controlled by the planet Sun, and it is one of the most malefic nakshatras.

It causes problems like:

  1. Stress
  2. Lack of self-confidence
  3. Pain in the bones
  4. Pain in the right eye
  5. Blindness in the right eye

Solution:-

  • It can be cured by wearing a 12 mukhi rudraksha.
  • 12 mukhi rudraksha is controlled by Lord Surya.
  • Surya, the planet of youth and strength, rules over you as well.

4. Rudraksha For Rohini

The planet Moon governs Rohini Nakshatra.

It causes problems like:

  1. Pain in the left eye
  2. Kidney stones
  3. Intestine damage
  4. Urinary gland problem
  5. Headaches

Solution:-

  • You should wear a 2 mukhi rudraksha to cure Rohini nakshatra dosha.
  • The two mukhi rudraksha is ruled by the moon and controlled by both Lord Shiv and Mata Parvati, and it helps cure business problems.

5. Rudraksha For Mrigashira

Mrigashira nakshatra is ruled by the planet Mars.

It causes problems like:

  1. High or low blood pressure
  2. Blood cancer 
  3. Weakness
  4. The spiral code causes pain.
  5. Other blood diseases

Solution:-

  • It can be cured by wearing a 3 mukhi rudraksha.
  • The three mukhi rudrakshas represent Lord Shiva, Vishnu, and Brahma and aid in the removal of all problems.

6. Rudraksha For Ardra

Ardra Nakshatra is controlled by Rahu.

It causes problems like:

  1. Sudden damage.
  2. Lung and breathing problems.
  3. Eyes issues.
  4. Stress.

Solution:-

  • It can be cured by wearing a 9 mukhi rudraksha.
  • It is ruled by Lord Durga, and wearing a 9 mukhi rudraksha helps you remove the malefic effect of Rahu.

7. Rudraksha For Punarvasu

Punarvasu Nakshatra is controlled by the planet Jupiter.

It causes problems like:

  1. Imbalance of thoughts
  2. Poverty
  3. Business problems 
  4. Fat 
  5. Diabetes 
  6. Ear problems

Solution:-

  • It can be cured by wearing a 5 mukhi rudraksha.
  • The 5 mukhi rudraksha is ruled by Rudra Kalinga and controlled by the planet Jupiter, and it can help you improve your hearing problems and diabetes.

8. Rudraksha For Pushya

Pusya nakshatra is ruled by the planet Saturn.

It causes problems like:

  1. Delays in achievement
  2. Lesser success
  3. Causes hopelessness
  4. Worry 
  5. Scarcity 

Solution:-

9. Rudraksha For Ashlesha

Ashlesha nakshatra is ruled by the planet Mercury.

It causes problems like:

  1. Lack of intelligence
  2. Lack of understanding
  3. Relationship issues 
  4. Lack of creativity
  5. Anger issues

Solution:-

  • You should wear a 4 mukhi rudraksha to cure your ashlesha.
  • 4 mukhi rudraksha represents Jupiter and aids in the treatment of mental illnesses.
  • It helps you improve your understanding and mental ability.

10. Rudraksha For Magha

Magha Nakshatra is controlled by Ketu and has malefic effects, which can become a big obstacle in your life.

It causes problems like:

  1. Diseases of lungs
  2. Fever
  3. Eye pain
  4. Bowel pain
  5. Skin disease (rashes)
  6. Body pain

Solution:-

  • By wearing a 9 mukhi rudraksha, it can be cured.
  • 9 mukhi rudraksha provides energy for becoming strong and fit.

11. Rudraksha For Purvaphalguni

Purvaphalguni nakshatra is controlled by the planet Venus, and it causes mental problems.

It causes problems like:

  1. Lack of peace
  2. Mind thoughts
  3. Lack of sleep
  4. Valour
  5. Throat disorders

Solution:-

  • By wearing a 6 mukhi rudraksha, it can be cured.
  • The 6 mukhi rudraksha aids in mental peace.

12. Rudraksha For Uttaraphalguni

Uttaraphalguni nakshatra is controlled by the planet Sun, and it causes many physical problems.

It causes problems like:

  1. Headaches
  2. Bone weakness
  3. Lack of confidence
  4. Eye disorder
  5. Stress

Solution:-

  • It can be cured by wearing a 12 mukhi rudraksha.
  • It cures problems like:

13. Rudraksha For Haste

Haste is controlled by the moon.

It causes problems like:

  1. Eyes problems
  2. Kidney stones
  3. Intestine damage
  4. Urinary gland problem

Solution:-

  • One should wear 16 mukhi rudraksha to cure it.
  • 16 mukhi rudraksha lowers the effect of the moon in a nakshatra.

14. Rudraksha For Chitra

Chitra nakshatra is ruled by the planet Mars, and it has one of the most malefic effects.

It causes problems like:-

  1. Blood cancer
  2. Blood disease
  3. Accidents
  4. Surgeries
  5. Relationship issues

Solution:-

15. Rudraksha For Swati

Swati Nakshatra is controlled by Rahu and is known as one of the most malefic effects.

It causes problems like:-

  1. Asthma
  2. Blood cancer
  3. Anxiety
  4. Depression
  5. Acidity

Solution:-

  • 9 mukhi rudraksha is the best option to cure it.
  • 9 mukhi rudraksha lowers the effect of Rahu in your nakshatra.

16. Rudraksha For Vishakha

Vishakha nakshatra is controlled by the planet Jupiter, and it causes study and learning problems.

It causes problems like:

  1. Lack of mind peace
  2. Dullness
  3. Memory loss
  4. Diabetes
  5. Stress
  6. Lack of sleep

Solution:-

  • One should wear the 11 mukhi rudraksha, as it can easily cure your problem.
  • 11 mukhi rudraksha stabilizes your mental peace and blesses you with strength and intelligence.

17. Rudraksha For Anuradha

Anuradha nakshatra is one of the most malefic nakshatras, as it is controlled by Saturn (Shani).

It causes problems like:

  1. Delayed marriage
  2. Divorce case
  3. Delayed success
  4. Fewer achievements 
  5. Mental problems

Solution:-

  • You should wear a 17 mukhi rudraksha to cure it.
  • 17 mukhi rudraksha helps you get rid of all past karmas.

18. Rudraksha For Jyeshta

Jyeshta nakshatra is ruled by the planet Mercury, and it causes problems related to the heart system.

It causes problems like:

  1. Anxiety
  2. High blood pressure
  3. Heart attack

Solution:-

  • One should wear 15 mukhi rudraksha to cure it.
  • 15 mukhi rudraksha blesses your long-term memory and balances the heart chakra.

19. Rudraksha For Mula

Mula nakshatra is controlled by planet Ketu, and it is one of the malefic nakshatras.

It causes diseases like:

  1. Skin disease
  2. Body pain
  3. Breathing problems

Solution:-

  • It can be cured by wearing an 8 mukhi rudraksha.
  • 8 mukhi rudraksha is controlled by Lord Ganesha, and it protects you from the malefic effects of Rahu and Ketu. 

20. Rudraksha For Purvashada

Purvashadha nakshatra is controlled by the planet Venus, and it causes problems in your relationship.

It has effects like:

  1. Lack of peace in the house
  2. Unbalancing of the throat chakra

Solution:-

  • It can be cured by wearing six mukhi rudrakshas.
  • The 6 mukhi rudraksha represents Lord Kartikeya and aids in concentration and perfection.

21. Rudraksha For Uttarashada

Uttrashadha nakshatra is controlled by the planet Sun, and it is one of the most malefic nakshatras.

It causes problems like:

  1. Headaches Lack of self-confidence
  2. Pain in the bones
  3. Pain in the right eye

Solution:-

  • It can be cured by wearing a 12 mukhi rudraksha.
  • 12 mukhi rudraksha is controlled by Lord Surya.
  • Surya, the planet of youth and strength, rules over you as well.

22. Rudraksha For Shrawana

Shrawana Nakshatra is ruled by the planet Moon.

It causes problems like:

  1. Pain in the left eye
  2. Kidney stones
  3. Urinary gland problem

Solution:-

  • You should wear a 2 mukhi rudraksha to cure Rohini nakshatra dosha.
  • The two mukhi rudraksha is ruled by the moon and controlled by both Lord Shiv and Mata Parvati, and it helps cure business problems.

23. Rudraksha For Dhanishta

Dhanishtha nakshatra is ruled by the planet Mars.

It causes problems like:

  1. High or low blood pressure
  2. Blood cancer 
  3. Weakness

Solution:-

  • It can be cured by wearing a 3 mukhi rudraksha.
  • The three mukhi rudrakshas represent Lord Shiva, Vishnu, and Brahma and aid in the removal of all problems.

24. Rudraksha For Shatabisha

Shatabisha Nakshatra is controlled by Rahu.

It causes problems like:-

  1. Sudden damage
  2. Lung and breathing problems

Solution:-

  • It can be cured by wearing a 9 mukhi rudraksha.
  • It is ruled by Lord Durga, and wearing a 9 mukhi rudraksha helps you remove the malefic effect of Rahu.

25. Rudraksha For Purva Bhadrapada

 Purvabhadrapada Nakshatra is controlled by the planet Jupiter.

It causes problems like:

  1. Imbalance of thoughts
  2. Stress
  3. Business problems 

Solution:-

  • It can be cured by wearing a 5 mukhi rudraksha.
  • The 5 mukhi rudraksha is ruled by Rudra Kalinga and controlled by the planet Jupiter, and it can help you improve your hearing problems and diabetes.

26. Rudraksha For Uttara Bhadrapada

Uttrabhadrapada nakshatra is ruled by the planet Saturn.

It causes problems like:

  1. Delays in achievement
  2. Lesser success

Solution:-

27. Rudraksha For Revati

Revati nakshatra is ruled by the planet Mercury.

It causes problems like:

  1. Lack of intelligence
  2. Relationship issues 
  3. Anger issues

Solution:-

  • You should wear a 4 mukhi rudraksha to cure your Revathi nakshatra.
  • It helps you improve your understanding and mental ability.

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    FLAT - 10% OFF Get The Coupoun Code Of
    [10% OFF]
    FREERudraksha Consultation

    Main Menu